Bestuur PMON Lilian van Wijnen - Haers Margret Eveleens Reina Albracht

Bestuur PMON

Lilian van Wijnen - Haers
Penningmeester
Margret Eveleens
Voorzitter
Reina Albracht
Secretaris
Ik heb mijn lerares diploma gehaald in 1996. Ik geef voornamelijk les aan hobbycursisten, maar heb inmiddels ook een enthousiaste groep cursisten die de opleiding volgt.
Ik ben redactielid van het Modevaknieuws geweest. Van 2003 tot 2017 ben ik secretaris van de Stichting geweest. Vanaf augustus 2017 zal ik de functie van penningmeester op me nemen.
Ik ben sinds 1985 werkzaam in het onderwijs. In 1996 ben ik ook les gaan geven in het modevakonderwijs. Ik geef les aan hobby-naaisters en aan leerlingen die de opleiding volgen. Sinds 2006 ben ik voorzitter van de PMON. Daarnaast maak ik deel uit van de examen-commissie van de PMON, ik maak deel uit van de textielcommissie bij het LPM. Sinds 2015 ben ik voorzitter van het LPM. Als tiener zat ik al achter mijn naaimachine en in 1997 begon ik serieus aan de opleidingen bij stichting PMON, van naaivaardigheid tot en met lerares in het damesmodevak. Vanaf 2002 geef ik hobby-naailessen en kleur- en stijladviezen. Direct na het behalen van mijn diploma voor lerares vertrok ik in 2008 voor 8 jaar naar Frankrijk. Sinds 2016 ben in weer aan de slag in Nederland. In 2017 ben ik lid geworden van het bestuur van stichting PMON als secretaris.
copyright PMON - webdesign by PoWeRsite